semua Kategori

Berita syarikat

Rumah> Berita > Berita syarikat

Jenis penyesuai pemacu Casing

Masa: 2022-07-27 Hits: 135

 Jenis penyesuai pemacu Casing

3

Kami mempunyai pelbagai jenis penyesuai pemacu selongsong untuk memenuhi keperluan yang berbeza.

Jenis A: Ia juga dipanggil pemusing selongsong yang digunakan secara meluas dengan sarung kekal. Ia mempunyai kotak Kelly untuk menyambungkan bar Kelly dan ia mempunyai 4 kaki untuk diregangkan agar sesuai dengan selongsong diameter yang berbeza.

Jenis B: Ini adalah jenis penyesuai pemacu selongsong yang paling biasa. Bahagian atas penyesuai akan menyambungkan plat pelantar gerudi berputar dan bahagian bawah sambungan selongsong wanita boleh dipadankan dengan sambungan tiub selongsong lelaki. Sambungan perempuan dan lelaki boleh disambungkan melalui bolt selongsong.

Jenis C: Penyesuai pemacu selongsong jenis ini mempunyai kotak kelly yang digunakan untuk menyambung bar kelly.

Jenis D: Kelebihan utama penyesuai pemacu selongsong jenis ini adalah untuk menyambungkan tiub selongsong diameter berbeza melalui sambungan selongsong wanita yang berkaitan. Seperti yang anda lihat, ia mempunyai dua sambungan selongsong wanita dengan saiz yang berbeza.

Sila rujuk kepadahttps://www.kimdrill.com/Casing-drive-adaptor/casing-drive-adaptor-for-rotary-drilling-rig untuk maklumat lanjut tentang penyesuai pemacu selongsong.