semua Kategori

Berita syarikat

Rumah> Berita > Berita syarikat

Sistem Cerucuk Anjakan Penuh (FDP)

Masa: 2022-07-27 Hits: 106

Sistem Cerucuk Anjakan Penuh (FDP)

4

Cerucuk anjakan tanah ialah cerucuk konkrit in-situ tuang yang dibocorkan yang dibina memajukan alat penggerudian anjakan ke dalam tanah dengan pelantar cerucuk berputar menggunakan kedua-dua tork dan daya orang ramai. Sistem bebas getarannya boleh membantu mengurangkan penggunaan konkrit dan menghasilkan lebih sedikit kerosakan terutamanya berbanding kaedah cerucuk lain. Ia sesuai digunakan dalam tanah berbutir gembur dan sederhana padat serta strata padu lembut.

Sistem FDP terdiri daripada batang gerudi, badan anjakan, pemula dan bit hilang. Pada penghujung FDP gerimit, terdapat bit juruterbang boleh tukar dengan pahat batang bulat atau ekor ikan. Gerimit FDP mempunyai sistem konkrit pelepasan dan ia tersedia dalam panjang yang berbeza.

KIMDRILL mengada-adakan gerimit anjakan dari 300mm hingga 600mm dan batang gerudi dengan sambungan hex dalam panjang yang diperlukan. Kami juga menyokong penyesuaian anjakan auger (FDP auger) seperti pic, jenis gigi, ketebalan, panjang sebagai permintaan pelanggan.