semua Kategori

Pengenalan jenama

Rumah> Tentang Kami > Pengenalan jenama

KIMDRILL telah terlibat dalam membekalkan alat cerucuk berkualiti tinggi sejak tahun 2008. Dengan pengalaman 10 tahun dalam industri penggerudian asas dalam, pasukan pekerja mahir dan jurutera berpengalaman kami adalah jaminan untuk menghasilkan rangkaian penuh alat penggerudian berputar termasuk pegang tukul, baldi penggerudian, gerimit, selongsong, Kelly bar, paip tremie dll. Kilang kami bukan sahaja menghasilkan alat cerucuk dengan piawaian antarabangsa, tetapi kami boleh menyesuaikan alatan cerucuk untuk memenuhi keperluan pelanggan dalam projek cerucuk yang kompleks. Kami telah mengeksport sambungan selongsong 2680/2540mm untuk pelantar putar Bauer pada tahun 2014 dan memenangi maklum balas yang baik.


Untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan kami dalam projek penggerudian, kami memanjangkan barisan produk kami dengan tukul DTH, bit, berlabuh untuk cerucuk Mikro dan penggerudian telaga. Untuk sebarang pertanyaan semasa projek penggerudian, dialu-alukan untuk menghubungi kami dan pasukan kami sentiasa bersedia untuk menyokong anda secepat mungkin.


Sehingga kini, kami telah mengeksport pelbagai alat penggerudian ke Malaysia, Singapura, Filipina, Australia, Kanada, Amerika Syarikat, Jerman, Kenya dll dan juga membina hubungan perniagaan dengan beberapa syarikat terkenal.


Terima kasih atas sokongan semua pelanggan, kami mempunyai ulang tahun kesepuluh. Kami akan terus mengusahakan alat penggerudian yang sangat baik dan pergi lebih jauh.

https://www.kimdrill.com/upload/ad/1661475338140596.jpg